2014. augusztus 2., szombat

Az Esőszelő és a Zabla agyar

Először is, mindenkitől bocsánat hogy nem posztoltam ilyen hosszú időn keresztül, de nem volt rá időm... Viszont most hogy itt vagyok, hoztam nektek pár új sárkányfajtát :)

Esőszelő (Raincutter)

Ahogy a nevük is sugallja, az Esőszelők nem félnek az alkalmi zivataroktól. Épp ellenkezőleg, ezek a kecses sárkányok a zord időjárásra várnak és vadászataikat, táplálkozásaikat a zuhogó esőben teszik. Hála a hosszú nyakuknak, az esőszelők képesek a fejüket beledugi a nedves földbe, ami tele van a felhőszakadás miatt felszínre jött, tekergőző lárvákkal és férgekkel. Ezzel szemben az Esőszelők ellenszenvvel tekintenek a nap és a meleg időjárás felé, mert ezek jelentik az etetési idő végét!

Személyiség : Ismeretlen
Tűz típus : Ismeretlen
Méret : 25 méter

Bár az Éles osztály tagjai, az Esőszelők tulajdonságai inkább egy Árapály osztályos sárkányra illenek.

Támadás : 8
Sebesség : 8
Páncél : 6
Tűzerő : 12
 Lövésszám : 10 
Méreg : 6
 Harapóerő : 5
 Lopakodás : 14
Osztály : Éles osztály

Zabla agyar (Snafflefang)

Ellenben az ő lustább Szikla osztályos rokonaival mint a Gronkelek meg a Forróböfcsik, a Zabla agyarok sokkal aktívabb és finnyásabb sárkányok. Ahelyett hogy átfúrnának a földön vagy a saron, ők nyomtalanul kutatnak az ő kedvenc kajája : geódák után. Az ő gyénmánt éles fogaival, a Zabla agyarok pont annyira szeretnek ezeken a kristályos köveken rágódni, mint ahogy egy kutya tenné az ő kedvenc csontjával. Sajnos a Zabla agyarok szeretete a föld feletti kőzetek iránt, nagyon ismert, ami azt jelenti hogy a sárkány vadászok gyakran állítanak vas csapdákat ásványi anyagokban gazdag kőbányákban vagy barlangokban, annak a reményében hogy sikerül elfogniuk egy ilyen nagy, de mégis gyengéd lényt.

Személyiség : Ismeretlen
Tűz típus : Ismeretlen
Méret : 9 méter

Bár a "Sárkány útmutató" azt állítja hogy a Zabla agyar Tűz osztályos sárkány, ők valójában Szikla osztályosak az ő geóda diétájuknak köszönhetően.

Támadás : 9
Sebesség : 5
Páncél : 17
Tűzerő : 13
 Lövésszám : 6
Méreg : 12
 Harapóerő : 8
 Lopakodás : 8
Osztály : Szikla osztály


Nos egyenlőre ennyi... majd még találkozunk :)